КУРС ПО ЯПОНСКИ ЕЗИК И КУЛТУРА ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ ОТ 31 ЮЛИ ДО 11 AВГУСТ В БУРГАС

Петък, 7 Юли 2023
Филиал Бургас на Софийски университет „Свети Климент Охридски“ и Факултет по класически и нови филологии, Катедра Японистика канят любителите на японския език и култура на лятно приключение в Бургас 31 юли – 11 август 2023.
 
ПРИКАЗНА ЯПОНИЯ
За най-малките (6-10 години) предлагаме двуседмична сутрешна приказна феерия, която започва в 9.00 и завършва в 13.00. Заедно с преподаватели и студенти от катедра Японистика най-малките почитатели на японската култура ще пеят, танцуват, рисуват и играят; ще правят първи стъпки в йероглифите, ще творят и спортуват – всичко в духа на японската култура с много пъстрота, емоция, с виртуални пътешествия и практически работилници. За да имат децата едно пълноценно и весело лято, с щастие в очите и за радост на родителите. За да почерпят от мъдростта и красотата на Япония с пълни шепи.
COOL JAPAN
За всички по-големи ученици, които обичат аниме, японски сериали, самураи и геймъри, които искат да разберат повече за страната на изгряващото слънце, които искат да направят първи стъпки в японския език и да разгърнат вълшебното покривало на японската енигма, които искат да се срещнат с единомишленици и да се забавляват заедно чрез интерактивни занятия и практически работилници, да усетят една различна вселена и не на последно място – за всички, които искат да развият себе си като погледнат на света от една съвсем различна гледна точка:
В периода 31 юли – 11 август предлагаме двуседмично следобедно „учебно парти“, което започва всеки работен ден от 14.00 и официално приключва в 18.00. Екипът студенти и преподаватели на катедра Японистика ви очаква с нетърпение!
За допълнителна информация и записване:
Филиал Бургас на Софийски университет „Св. Климент Охридски“
Тел. 0885985544 и info@burgas.uni-sofia.bg
Цена: 250 лв
Местата са ограничени!